Βιολογικά αυγά ημέρας από τη Giannakos BIOFarm

Βιολογικά αυγά ημέρας από τη Giannakos BIOFarm

Έχουμε την τύχη να προσφέρουμε στα “προστατευόμενα” μέλη μας ολόφρεσκα βιολογικά αυγά, μέσω της Giannakos BIOFarm, της Ελληνικής εταιρείας που παράγει αυγά ημέρας τα οποία διανέμονται πόρτα – πόρτα.

Βιολογικό αυγό σημαίνει καθαρό αβγό !!!

Στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, δε χορηγούνται στα ζώα ορμόνες, αντιβιώσεις, φάρμακα, ενώ οι τροφές είναι καθαρές. Εδώ πρέπει να επισημάνουμε, πως όλες οι παραπάνω επικίνδυνες ουσίες που χορηγούνται στα ζώα, μεταφέρονται και στα ζωικά προϊόντα, όπως τα αυγά.

Ετσι λοιπόν, από τη στιγμή που οι βιολογικές κότες είναι καθαρές, τότε και το αυγό είναι υγιές και καθαρό, απαλλαγμένο από ορμόνες, αντιβιώσεις φάρμακα…

Βιολογικά αβγά
Το βασικό που πρέπει να εξετάζουμε κατά την αγορά αβγών, είναι η μέθοδος εκτροφής των ορνίθων που τα γεννούν. Δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε περιγραφές τύπου αβγά ” ημέρας ή “φρέσκα “, καθώς όσα πωλούνται για ανθρώπινη κατανάλωση, ανήκουν στην κατηγορία των φρέσκων.

Giannakos BioFarm
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
6970 9898 00

Chania Vasilakiou, Sparta, Greece

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank