Έρευνα

Έρευνα

Το τεράστιο όφελος αυτής της φιλάνθρωπης και πρωτοπόρας δράσης είναι η λύση για το επίπονο «μετά». 

Ένας από τους στόχους και τα οράματα του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ – 4amea, είναι η διεξαγωγή μιας Πανελλαδικής Έρευνας επάνω στις πραγματικές ανάγκες των ΑμεΑ και των οικογενειών τους. 

Το αποτέλεσμα αυτής θα δείξει σε όλους μας το δρόμο για ένα ασφαλές αύριο, για ένα αύριο χωρίς ανεπαρκή ιδρύματα, χωρίς ιδρύματα κολαστήρια, χωρίς κακοποιημένα παιδιά. 

Η αντιμετώπιση του τι πρόκειται να συμβεί στα παιδιά ΑμεΑ «μετά» το θάνατο των γονέων είναι κάτι που πληγώνει την καθημερινότητα χιλιάδων οικογενειών στη χώρα μας, αυτό το βαρύ «μετά» είναι ο λόγος ύπαρξης της 4amea.

Το «μετά» για κάποιους συνανθρώπους μας, δυστυχώς είναι το «τώρα», γι’ αυτό το ταξίδι μας για το γύρο της Ελλάδας ευελπιστούμε να αρχίσει σύντομα.  

Ο τρόπος για να μάθουν όλοι οι κρατικοί φορείς που ασχολούνται με το ευαίσθητο θέμα των ανθρώπων με αναπηρία, την ωφέλιμη πραγματικότητα για τις τεράστιες ανάγκες των ίδιων των αναπήρων αλλά και των οικογενειών αυτών, είναι μία στατιστική η οποία θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες μίας σύγχρονης και φιλικής κοινωνίας προς τα ΑμεΑ. 

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας, θα απαντηθεί από ανθρώπους ΑμεΑ ή από γονείς παιδιών ΑμεΑ, έτσι ώστε να μπορέσει επιτέλους η χώρα μας να φροντίσει αποτελεσματικά και μόνιμα τον ΑμεΑ πολίτη ισότιμα και δίκαια. 

Στην έρευνα θα συμμετέχουν άνθρωποι με αναπηρία, γονείς και δικαστικοί συμπαραστάτες ανθρώπων με αναπηρία από όλη την Ελλάδα, και η διαφορά της συγκεκριμένης έρευνας με όσες μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί είναι πως είναι ιδιαιτέρως καινοτόμα διότι διεισδύει σε όλα τα άλυτα προβλήματα που απασχολούν την κοινότητα των ανθρώπων με αναπηρία σε συνολικό επίπεδο. 

Τα πεδία της έρευνας αγγίζουν όλους τους τομείς που δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουν αντιμετωπιστεί με δραστικές και μόνιμες λύσεις πάντα με γνώμονα την επαρκή φροντίδα των ανθρώπων με αναπηρία και των οικογενειών τους. 

Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάποιος ενδιαφερόμενος «ωφελούμενο μέλος» του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου Αμεα – 4amea, είναι να επιθυμεί να συμμετέχει στην «έρευνα» η οποία είναι καθοριστική για το μέλλον όλων των ΑμεΑ.

 

Επιθυμώ να συμμετάσχω στην έρευνα:

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank