Λίγα λόγια για την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

allhlegguh 1 1

Μέσα από τη συσπείρωση γνωρίζουμε τις ανάγκες των «ωφελούμενων μελών» μας και κάποιοι δυστυχώς νιώθουν «παιδιά ενός Κατώτερου Θεού» επειδή εγκαταλείφθηκαν από γονείς, επειδή έμειναν ορφανοί από γονείς και τους φροντίζουν προσωρινά οι παππούδες τους, επειδή το κράτος μας δυστυχώς με την αδιαφορία του συντηρεί τραγικές συνθήκες διαβίωσης για τους ΑμεΑ και τις περισσότερες από τις οικογένειες τους.

Σ’ αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις ως επί το πλείστων μονογονεϊκών οικογενειών που η βαρύτητα της κατάστασης της υγείας του παιδιού δεν επιτρέπει στο γονέα να εργαστεί, η αλληλεγγύη είναι σωτήρια διέξοδος.

Από τις δράσεις αλληλεγγύης μας στηρίζονται τριάντα οικογένειες παιδιών με αναπηρία και συνολικά 109 άνθρωποι.

Η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι τρόπος ζωής, είναι ανάγκη ψυχής, είναι οξυγόνο πρώτα γι’ αυτόν που προσφέρει και πολύ μετά γι’ αυτόν που αποδέχεται την προσφορά.

allhlegguh 1 1

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank