Λίγα λόγια για την ΑΠΟΔΟΧΗ

photo apodoxis

Η  «αποδοχή» της αναπηρίας, είναι μία λέξη που εύκολα προφέρεται, όμως δύσκολα κάποιος την εννοεί και ακόμα πιο δύσκολα την πράττει.

Αρχίζοντας από εμάς τους ίδιους, τους γονείς παιδιών με αναπηρία και καταλήγοντας σε μία ολόκληρη κοινωνία.

Ο αριθμός των ανθρώπων με αναπηρία στην Ελλάδα ξεπερνάει το 12% του πληθυσμού της, γι’ αυτό θα πρέπει πρώτα εμείς οι ίδιοι οι γονείς να ξεπεράσουμε το «ταμπού» των λέξεων και να προχωρήσουμε πρώτοι στην «αποδοχή» του προβλήματος της υγείας του παιδιού μας.

Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχουν γίνει όσα πρέπει για να ευαισθητοποιηθεί ο μέσος Έλληνας πολίτης όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχουμε ο ένας τον άλλο και όλοι μαζί έναν ιερό σκοπό, την ολοκληρωτική κοινωνική αποδοχή των ανθρώπων με αναπηρία σε όλους τους τομείς και από όλους τους φορείς.

Είμαστε και εμείς εδώ όπως και άλλες ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες, γι’ αυτό και θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια επικοινωνίας έτσι ώστε η «αναπηρία» να υπάρχει περήφανη μέσα σε κάθε είδος δραστηριότητας.

Ίσως τελικά γι’ αυτό μας διάλεξε η «αναπηρία» , για να τη γνωρίσουν μέσα από τις δράσεις «αποδοχής» της όπως της αξίζει! 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank