Αλεξ- Αρτοσκευάσματα Ελληνικής Παραγωγής

Αλεξ- Αρτοσκευάσματα Ελληνικής Παραγωγής

Είμαστε μια Ελληνική Εταιρεία παρουσίας στον χώρο των Τροφίμων από το 2003.

Έκτοτε καθημερινώς καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και αφοσίωση, στην παραγωγή Αραβικής πίτας, Κυπριακού ψωμιού καθώς και Τορτίγιας , πάντα με μεράκι γνώση και εμπειρία σε αυτό που δημιουργούμε.

Με ιδιαίτερη προσοχή και προετοιμασία χειριζόμαστε συστήματα και μηχανισμούς για την δημιουργία γευστικών και υγιεινών προϊόντων.

Σκοπός μας είναι η αναγνώριση και η αποδοχή των προϊόντων μας από τους καταναλωτές μας.

Στόχος μας είναι οι υγιείς συνεργασίες με συνέπεια τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας , δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, σεβόμενοι τις ανάγκες του μέσα και έξω από την εταιρεία.

Η εταιρεία μας απευθύνεται με φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, αυθεντική Αραβική, Κυπριακή πίτα και Τορτίγια, ουσιαστικά σε δύο κατηγορίες :

· Καταστήματα Τροφίμων – Super & Mini market

· Food Service – Αρτοποιεία, Κυλικεία, Catering, Εστιατόρια, Ψητοπωλεία και άλλες κατηγορίες.

Επεκτείνουμε το δίκτυο διανομής μας σε όλη την Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Οι παραδόσεις μας γίνονται μέχρι και τον χώρο του εκάστοτε πελάτη μας, είτε μέσω των δικών μας φορτηγών ή αντίστοιχα με το ανάλογο πρακτορείο εάν πρόκειται για περιοχή εκτός Αττικής.

Ο πελάτης μας έχει την δυνατότητα παραλαβής προϊόντων του και από τον χώρο της εταιρείας μας.

Στο δυναμικό των πελατών περιλαμβάνεται η εταιρεία <<ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ A.E>> & <<ELVIART – ΚΑΛΟΙΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε>> καθώς και τα μεγάλα catering Αττικής.

<< ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΤΙΜΙΑ>>

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank