Ο κήπος της Εδέμ

Ο κήπος της Εδέμ

Η οικογένεια του “Κήπου της Εδέμ” είναι χρόνια οικογένεια μας, μιας και με τον ιδιοκτήτη της τον κ. Βασίλη Μούτσιο υπήρξαμε για πάνω από είκοσι χρόνια φίλοι και γείτονες.

Το ίδιο συνέβη και με τη σύζυγο του την αξιολάτρευτη κ. Κωνσταντίνα Μπουσού, αφού η γνωριμία της με τον Τάσο Μητρόπουλο ξεκίνησε από τη Ν. Φιλαδέλφεια όταν ήταν ακόμα μικρούλα, γιατί υπήρξαν στενά δεμένοι οικογενειακοί φίλοι με τους γονείς της και ασφαλώς και με την ίδια.

Φίλοι και γείτονες όλοι μαζί, από τότε έως και σήμερα, που η 4amea, έχει για έδρα της τον πρώτο χώρο του “Κήπου της Εδέμ”, σύμπραξη ουσιαστική και άκρως συγκινητική.

Ο Βασίλης και η Ντίνα, δύο άνθρωποι που έχουν μάθει να προσφέρουν δίχως ποτέ να το προβάλλουν, είναι δίπλα μας και ότι χρειάζονται τα “προστατευόμενα μέλη” μας το κάνουν με όλη τους την καρδιά, τους θεωρούμε φίλους αλλά και στήριγμα για μία πορεία με διάρκεια.

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank