Distretto Coffee Roasters

Distretto Coffee Roasters

Η σχέση των ανθρώπων με τον καφέ γνωρίζουμε όλοι πως είναι πολύ δυνατή και πολύ παλιά, το ίδιο και η δική μας προσωπική και φιλική σχέση με το δημιουργό και ιδιοκτήτη  της εταιρείας Distretto Coffee Roasters, τον κ. Μιχάλη Σωτηρίου.

Η εταιρεία του παράγει όλα τα είδη καφέ, σοκολάτας, ροφημάτων αλλά και δημιουργεί υπέροχους  χώρους Distretto Coffee Shop Cafe,  που μπορεί κάποιος να απολαύσει όλα τα παρασκευάσματα της, μπορεί και να τα απολαύσει μέσα στο χώρο και παράλληλα μπορεί και να προμηθευτεί όλα τα είδη για το σπίτι του.

Η γνωριμία μας με τον κ. Σωτηρίου ναι μεν για πάνω από εικοσιπέντε χρόνια είναι οικογενειακή και φιλική αλλά πάνω απ’ όλα είναι σχέση διαφάνειας και ποιότητας  ειδικά όταν πρόκειται για προϊόντα που θα υπάρχουν μέσα στη 4ΑΜΕΑ και θα προσφέρονται στα “προστατευόμενα” μέλη μας αλλά και στους φίλους που θα μας επισκέπτονται.

Ο καφές και το ρόφημά μας πια έχει άρωμα φιλίας και  στήριξης, είναι από μοναδικό χαρμάνι ανθρωπιάς και ποιότητας και σερβίρετε με αγάπη και ονειρεμένο προορισμό.

Ο κ. Σωτηρίου γνωρίζοντας τι σημαίνει να μπορεί ένας άνθρωπος με αναπηρία να έχει επάγγελμα, προσφέρεται να στηρίξει με δωρεάν μαθήματα επαγγελματικού προσανατολισμού τα “παιδιά” μας μέσα στις επιχειρήσεις του, πάντα κατόπιν αξιολόγησης, και με την προοπτική πρόσληψης εφ’ όσον υπάρχει η διάθεση για εργασία.

Και να που υπάρχει λοιπόν “γλυκός καφές παρηγοριάς” γεμάτος προοπτική και όραμα.

www.distreto.gr

Facebook

Instagram

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank