Print Production IKE

Print Production IKE

Print Production IKE
@PrintedCommunicationSolutions · Διαφήμιση/Μάρκετινγκ

Στη συγκεκριμένη εταιρεία μπορείς να τυπώσεις ότι χρειάζεσαι και η εξυπηρέτησή σου να γίνει με έναν τρόπο μαγικό ακαριαία.

Αιτία αυτής της μαγείας ο ιδιοκτήτης της, ένας νέος άνθρωπος κοντά στα τριάντα που ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο των εκτυπώσεων και των τυπογραφείων από τα δεκατέσσερα του.

Ο Γιώργος Μαρινόπουλος στην ευαίσθητη εφηβική ηλικία των δεκατεσσάρων ετών κατάφερε και άνοιξε το πρώτο του τυπογραφείο και από τότε δε σταμάτησε να δημιουργεί και να έχει μόνο άνοδο στη δουλειά που επέλεξε να κάνει.

Η εταιρεία του είναι πλαισιωμένη με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και προσωπικό που αγαπάει τη δουλειά του.

Ευγένεια, καλοσύνη, δοτικότητα και επαγγελματισμός είναι τα ελάχιστα που μπορούμε να διακρίνουμε από την επαφή μας μαζί τους, η προσφορά τους στη 4amea, ήταν κάτι αναπάντεχο και ασφαλώς μας εξέπληξε και μας συγκίνησε.

Για τις εκτυπώσεις σας μπορείτε να απευθυνθείτε στην Print Production IKE, να ζητήσετε τον κ. Μαρινόπουλο και να νιώσετε πως υπάρχουν παραδειγματικά επιτυχημένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους και είναι πάνω απ’ όλα υπέροχοι άνθρωποι.

Διεύθυνση : Σουλίου 10, Άγιος Δημήτριος Αττικής, Τ.Κ. 17342

Τηλέφωνο: 210 99 48 122

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank