Μυτιληναίος Εκτυπώσεις ΑΕ

Μυτιληναίος Εκτυπώσεις ΑΕ

mutilinaios final

Η Μυτιληναίος Εκτυπώσεις ΑΕ είναι η πρώτη ελληνική καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής εκτυπώσεων. Με άρτιο δικό μας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται συνεχώς, καταφέρνουμε πάντα να διατηρούμε χαμηλό κόστος παραγωγής και να πετυχαίνουμε υψηλές ταχύτητες και άριστη ποιότητα στο προϊόν και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ταυτόχρονα, με in house δημιουργικό τμήμα, μπορείτε να είστε ακόμη πιο σίγουροι για την αισθητική ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα που θα έχει η δουλειά που μας αναθέσατε.

Μέσα από μία επιτυχημένη πορεία 90 ετών στο χώρο της εκτύπωσης, η Μυτιληναίος Α.Ε σήμερα, έχει να επιδείξει μία δυναμική εξέλιξη που την καθιστά πρωτοπόρο. Συνδυάζοντας παράδοση, τεχνογνωσία και πρωτοπορία, η εταιρία συνεχίζει να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους, με σκοπό να καλύψει όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών.

Για την Μυτιληναίος ΑΕ οι δημιουργικές πρωτοβουλίες δεν σταματούν ποτέ γι’ αυτό:

 • Τον Οκτώβριο το 2009 λάνσαρε το www.photofunpark.gr ένα συναρ­παστικό ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο οι χρήστες δημιουργούν μό­νοι τους online με τις ψηφιακές τους φωτογραφίες, προσωποποιημένα προϊόντα όπως φωτογραφικά άλμπουμ, πόστερ κολάζ, σημειωματάρια και ημερολόγια.
 • Tον Σεπτέμβριο του 2010, η Μυτιληναίος ΑΕ απέκτησε και το δικό της «σπίτι», ένα τριώροφο, ιδιόκτητο κτήριο στον Πειραιά.
 • Tαυτόχρονα, η εταιρία μας προχώρησε σε καίρια επένδυση αναβάθμισης εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που συνιστούν πλέον μία ολοκληρωμένη μονάδα ψηφιακής εκτυπωτικής παραγωγής.
 • Τα Χριστούγεννα του 2014 η εταιρεία μας λάνσαρε μέσα από το www.photofunpark.gr νέα πρωτότυπα προσωποποιημένα photo gifts, μεταξύ των οποίων και θήκες κινητών με τρισδιάστατη εκτύπωση.
 • Τον Δεκέμβριο του 2015 η εταιρεία μας προχώρησε σε ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζόμενων, και πα­ράλληλα εκπαιδεύοντας τους σε μηνιαία βάση.
 • Τον Μάρτιο του 2017 η εταιρία μας προχώρησε σε αναβαθμίσεις συστη­μάτων, προγραμμάτων και μηχανημάτων του ατελιέ.
 • Το 2019 η εταιρία μας κατέκτησε το Bronze Βραβείο στα Packaging and Innovation Awards για την συσκευασία παρουσίασης των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Logic της JTI.
 • Το 2020 εταιρεία μας κατέκτησε 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020. Δύο Χρύσα και ένα Αργυρό στις κατηγορίες Επιχειρηματική Αρι­στεία και στην Εκτύπωση Εντύπων Offset, Καλύτερος Κατάλογος.

Η Μυτιληναίος Εκτυπώσεις Α.Ε κατέκτησε 3 κορυφαία βραβεία στα Printing Awards 2020

Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία, μετά από 90 χρόνια λειτουργίας κατάφερε να αποσπάσει η οικογένεια της Μυτιληναίος Εκτυπώσεις Α.Ε, στα πλαίσια των Printing Awards 2020, που πραγματοποιήθηκαν στο Gazarte Athens Cultural Club την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την HELGRAMED και με την αιγίδα της INTERGRAF με φορείς υποστήριξης τους ΣΥΒΙΠΙΣ, ΣΕΜΕΕ, ΕΛΣΕΤ και FESPA HELLAS.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας, παρουσίασε, μεταξύ άλλων τα έντυπα:

 • Leisure Brochure & Wedding Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη,
 • Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas,
 • Έντυπο Συλλογής Κοσμημάτων του οίκου ilias LALAoUNIS,
 • Έντυπο Εταιρικής Παρουσίασης Εταιρείας Volterra, μέλος της J&P AVAX

Και απέσπασε το Χρυσό Βραβείο στην Επιχειρηματική Αριστεία έργων γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και τυπογραφίας στην κατηγορία Brochure Printer of the Year, Καλύτερη Εκτύπωση Μπροσούρας της Χρονιάς για τα παραπάνω έντυπα!!

Χρυσό απέσπασε και στην Κατηγορία Εκτύπωση Εντύπων Offset, Καλύτερος Κατάλογος, παρουσιάζοντας το Leisure Brochure του Elite Resort των Capsis Hotels στην Κρήτη!

Και τέλος, Αργυρό απέσπασε στην ίδια κατηγορία παρουσιάζοντάς το Έντυπο Καταναλωτή Συσκευών καφέ της Philips Hellas!!

Τα βραβεία παρέλαβαν ο Πρόεδρος της εταιρείας μας Ευάγγελος Μυτιληναίος, μαζί με την ομάδα πωλήσεων. Το Αργυρό παρέλαβε ο κος Αντώνης Μελέτης, Brand Manager Garment Care, Coffee & Floorcare της Philips Hellas, τον οποίο και θερμά ευχαριστούμε.

https://www.mytilinaios.com

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank