Ο Χρήστος Δάντης τραγουδάει για την "αποδοχή" των ΑμεΑ!

Ο Χρήστος Δάντης τραγουδάει για την "αποδοχή" των ΑμεΑ!

Όταν είσαι τεράστιος και σαν καλλιτέχνης και πάνω απ' όλα σαν άνθρωπος δεν περιμένεις να σου ζητήσουν...

Προσφέρεις μόνος σου από το "πολύ" που έχεις, και τότε η ψυχή ξαναγεμίζει δε μένει ποτέ άδεια !!!

Σήμερα έχει γενέθλια ο Τάσος και ήρθε ξαφνικά ένα μήνυμα στο e-mail του με αποστολέα το Χρήστο Δάντη και τίτλο :

"Ένα τραγούδι από το Χρήστο για το Χρήστο σου και όλα τα παιδιά σαν το Χρήστο"

Και πιο κάτω συνέχιζε...

"Για τα γενέθλιά σου Ράμπο, δώρο για τον ιερό σκοπό που υπηρετείς, επέτρεψε μου να βάλω και εγώ το μικρό μου λιθαράκι, στην αποδοχή των παιδιών."

Λίγους μήνες πριν είχε ακούσει τους στίχους που έγραψα για την αποδοχή των παιδιών μας και έδειξε να του αρέσουν πολύ.

Από εκείνη την ημέρα δε χάνει εκπομπή που αφορά το θέμα των ανθρώπων με αναπηρία και περίμενε μάλλον την κατάλληλη στιγμή για να μας κάνει να συγκινηθούμε όσο δεν πάει μέσα από την έκπληξη που μας ετοίμαζε.

Από σήμερα η λέξη "αποδοχή" των ανθρώπων με αναπηρία έχει τίτλο "Είμαι παιδί είμαι "άγγελος" και ήρθα να σε διδάξω" και τραγουδιέται από το μοναδικό Χρήστο Δάντη !

Και κάτι ακόμα, η αναπηρία έχει ελπίδα πια να τραγουδηθεί από όλο τον κόσμο μέσα από τις νότες και την ερμηνεία αυτού του τεράστιου ανθρώπου και καλλιτέχνη...

Χρήστο μας, μας έλιωσες και μας ανέστησες...

ΥΓ: Το ακούσαμε με μία κιθάρα και το φυσικό όργανο του Χρήστου που είναι η ψυχή του μέσα από το ιδιαίτερο λαρύγγι που έχει... ΜΑΓΕΙΑ !!!

4 ΑΜΕΑ, 4ΑμεΑ-Special Parents, Νένα Χρονοπουλου-Χρήστος Μαυράκης, Τάσος Μητρόπουλος, Nena Xronopoulou - Χρονοπούλου, Christos Dantis, #amea, #apodoxi, #4amea, #ypostiriktikokaikoinonikodiktyoamea4amea, #xristosdantis, #xristosmavrakis, #eimaipaidieimaiaggeloskaiirthanasedidaxo, #tragoudi, #tragoudigiaamea, #tragoudiapodoxisamea

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank