Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων και 4ΑΜΕΑ μαζί για τα "πρωτάκια" και τους τελειόφοιτους των πολύτεκνων οικογενειών

Παμπειραϊκή Ένωση Πολυτέκνων και 4ΑΜΕΑ μαζί για τα "πρωτάκια" και τους τελειόφοιτους των πολύτεκνων οικογενειών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  12/09/2022, η εκδήλωση της «Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων» για τη νέα σχολική χρονιά.

Μετά από τρία χρόνια διακοπής, λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας Covid-19, η γιορτή της ΠΕΠ στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού, προσέλκυσε πλήθος πολύτεκνων οικογενειών αλλά και εκπρόσωπους της Πολιτείας & Τοπικών Φορέων.

Αφού παρουσιάστηκαν οι Δράσεις της Π.Ε.Π για το έτος 2022, από την ηθοποιό και Ιδρύτρια του Υποστηρικτικού & Κοινωνικού Δικτύου «4 AMEA», Νένα Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος της ΠΕΠ, Ιωάννης Πάχος, ευχαρίστησε προσωπικά το Δήμαρχο Κορυδαλλού, Χουρσαλά Νίκο, για την ευγενική «φιλοξενία» της εκδήλωσης, επισημαίνοντας ότι στέκεται πάντα αρωγός των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα των πολύτεκνων οικογενειών του Δήμου μας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ραγδαία επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας σύμφωνα με την τελευταία Απογραφή της ΕΛΣΤΑΤ.

Η Π.Ε.Π, τόνισε ότι εκλαμβάνει τις πολύτεκνες οικογένειες ως κοινωνικά πρότυπα μίμησης και συνεχίζει να υποστηρίζει εμπράκτως τα μέλη των πολύτεκνων οικογενειών με τις Δράσεις της.

Τέλος, τόνισε στο Χαιρετισμό του: «Φέτος η γιορτή μας έχει διπλό συμβολικό χαρακτήρα: Προσφέρουμε την πρώτη σχολική τσάντα, με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη στους μαθητές της Α’ Δημοτικού, των πολύτεκνων οικογενειών της Παμπειραϊκής Ένωσης. Έχοντας διττή ιδιότητα και ως Αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κορυδαλλού, προσφέρουμε μια τσάντα για laptop στους τελειόφοιτους μαθητές Γ΄ Λυκείου, των Πολύτεκνων Οικογενειών του Δήμου μας. Ευχαριστώ από καρδιάς την Apha Bank για αυτή την ειδική χορηγία!

Εύχομαι τόσο η «έναρξη» όσο και η «λήξη» του σχολικού ταξιδιού, των παιδιών μας να τα οδηγήσει στη γνώση, την πρόοδο και τη χαρά!!»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Πειραιά, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, ο Πρόεδρος της ΠΕΣΥΔΑΠ, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Μερόπη Κατσάνου και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Τζιρίτας.

Οι μαθητές της Α' Δημοτικού είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση "Ο τρομάρας" προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης της κουκλο - θεατρικής ομάδας "Παραμυθοχώρας".

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank