Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού στηρίζουν τη 4amea

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού στηρίζουν τη 4amea

Οι προσπάθειες στήριξης των ανθρώπων που έχουν πραγαματική ανάγκη βρίσκει ανοιχτές αγκαλιές και ανοιχτά μυαλά γεμάτα όραμα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο κ. Γιάννης Πάχος, Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης- πρόνοιας & κοινωνικής προστασίας Δήμου Κορυδαλλού, ο οποίος όταν ενημερώθηκε για τις δράσεις αλληλεγγύης της 4amea, προσφέρθηκε να βοηθήσει τα μέγιστα.

Έτσι την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2021, μας δέχτηκε στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Αρώνη, για να συνδράμουν όσο μπορούν στις δράσεις μας.

Προς μεγάλη μας έκπληξη βρεθήκαμε ανάμεσα σε ανθρώπους που η προσφορά είναι η καθημερινότητά τους, τα χαμόγελα είναι η δεύτερη φύση τους και η "μιζέρια" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο και στη ζωή τους.

Γι' αυτό η ελπίδα για την επίτευξη του ιερού αλλά δύσκολου σκοπού της 4amea, έχει αρχίσει να μας χαμογελάει.

Ξεκινώντας δράσεις ουσίας και τεραστίας ανάγκης μαζί τους, είμαστε σίγουροι πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν...

Όχι για εμάς αλλά για το "αύριο" των διαφορετικών παιδιών μας...

Τους ευχαριστούμε θερμά όλους, και χαιρόμαστε που η διαδρομή μας θα έχει τη στήριξή τους. 

Για τη 4amea,

Αναστάσιος Μητρόπουλος 

 

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του κ. Γιάννη Πάχου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Με ιδιαίτερη χαρά δεχτήκαμε σήμερα στις Κοινωνικές Υπηρεσίες, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Αρώνη, τον Πρόεδρο, κο Τάσο Μητρόπουλο , την γραμματέα, κα Νένα Χρονοπούλου & το γιό τους & δημιουργό του Κοινωνικού & Υποστηρικτικού Δικτύου ΑΜΕΑ «4 ΑΜΕΑ» Χρήστο Μαυράκη.
Οι κοινωφελείς δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. «4amea» προορίζονται για όλους τους ανθρώπους με αναπηρία.
Έγινε μία εγκάρδια συζήτηση αλληλοϋποστήριξης των Δράσεων με επίκεντρο τον Άνθρωπο.
Παράλληλα, μοιράσαμε δώρα ,από τη δημοτική Αρχή, στο Προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών που ενόψει των εορταστικών ημερών εργάζεται ασταμάτητα με υπευθυνότητα & αγάπη προς τον συνάνθρωπο

 

Και εδώ του κ. Αρώνη επίσης από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Μέρες αγάπης & αλληλοπροσφοράς!
Με ιδιαίτερη χαρά, υποδεχτήκαμε σήμερα στο κτήριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κο Πάχο, τους εκπροσώπους του Κοινωνικού & Υποστηρικτικού Δικτύου ΑΜΕΑ «4 ΑΜΕΑ».
Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο, κο Τάσο Μητρόπουλο, τη γραμματέα, κα Νένα Χρονοπούλου & το γιό τους & δημιουργό του οράματος υποστήριξης των ατόμων με αναπηρία, Χρήστο Μαυράκη.
Οι κοινωφελείς δράσεις της Κοιν.Σ.Επ. «4amea» προορίζονται για όλους τους ανθρώπους με αναπηρία & γι αυτό οφείλουμε να τις υποστηρίζουμε.
Ενημερωθείτε για τις Δράσεις τους στη σελίδα, ώστε να γίνουμε όλοι μία αλυσίδα αλληλεγγύης:
www.facebook.com/4amea
Παράλληλα, η Διοίκηση του Δήμου, προσέφερε δώρα στο Προσωπικό των Κοινωνικών Υπηρεσιών ενόψει των εορταστικών ημερών . Τους ευχαριστώ θερμά γιατί εργάζονται ακατάπαυστα για τις ανάγκες των συμπολιτών μας.

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank