Με αγάπη από το 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων

Με αγάπη από το 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων

Όταν τα παιδιά μαθαίνουν από μικρά την αλληλεγγύη και την ανάγκη προσφοράς στο συνάνθρωπο τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε μία καλύτερη κοινωνία.

Όλα ξεκινάνε από το σπίτι και μετά από το σχολείο αφού όλα μα όλα μπορούμε να τα διδάξουμε στα παιδιά από την τρυφερή νηπιακή ηλικία.

Αυτές τις γιορτές ίσως τις πιο δύσκολες των τελευταίων ετών μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όλους εμάς στη "4amea" όταν πολλά μικρά δέματα είχαν γίνει ένα μεγάλο, που είχε μέσα τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας, και έφτασε στην πόρτα μας από το 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων.

Το συνόδευε η κ. Θεοδώρα Μπούρα και η μικρή Ειρήνη με το μπαμπά της κ. Ιωάννη Μαραγκό.

Το πιο όμορφο όμως απ' όλα ήταν η κάρτα που είχαν φτιάξει όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου για όλους εμάς, με ένα τεράστιο "καλές γιορτές" απ' έξω, και μέσα το κάθε παιδί είχε ζωγραφίσει ένα στολίδι με το δικό του τρόπο για τα παιδιά της "4amea".

Η γλυκιά και πολύτιμη αυτή πράξη παιδιών, γονέων, και νηπιαγωγών μας συγκινεί ιδιαίτερα και μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ονειρευτεί και με πολύ αγάπη θέλουμε να ολοκληρώσουμε.

Έχοντας δίπλα μας όλους εσάς που με καθαρή καρδιά έρχεστε για να προσφέρετε αγάπη, στήριξη και ότι άλλο μπορείτε δίχως να ζητάτε ανταλλάγματα αισθανόμαστε πως όλα θα πάνε καλά.

 

Είμαστε τυχεροί που υπάρχετε κοντά μας,

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ - 4ΑΜΕΑ

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank