1ο μέρος δράσεων αλληλεγγύης για το 2022

1ο μέρος δράσεων αλληλεγγύης για το 2022

 

Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη δράση αλληλεγγύης του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ - 4ΑΜΕΑ.
Ένας χρόνος δύσκολος για όλους μας, που όμως ήταν αρκετός έτσι ώστε να μας κάνει πιο δυνατούς και να μας πεισμώσει να συνεχίζουμε ακόμα πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι.
 
Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές μας, Eleftheria Tsimpouka, Sonia Stavraki Lina Kanima, Achilleas Derdas, Πηνελόπη Μαυρίδου, Θάνος Γεωργίου, και Dimitris Dimitris Pardakis αλλά και τους υποστηρικτές μας.
 
Τις εταιρείες: Vassiliou Trofinko, Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, BREAD FACTORY - Περιστερίου & Μοσχάτου, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΑΒΡΑΜΗΣ, Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΛΕΞ, MEGA SERVICE, GKANMAR, “Leventakis Shipping”.
Επίσης τα εκπαιδευτήρια κ. Μαρίας Μαυρομμάτη, το 5ο Νηπιαγωγείο Άνω Λιοσίων, το βρεφονηπιακό παιδικό σταθμό Μαγεμένη Πυξίδα για την πολύτιμη συμβολή τους στις δράσεις μας.
 
Μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη για φέτος αποτέλεσε η στήριξη της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Ν.Δ. στο σκοπό της 4ΑΜΕΑ.
Οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού ήταν δίπλα μας και ιδιαιτέρως ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης- πρόνοιας & κοινωνικής προστασίας Δήμου Κορυδαλλού, κ. Ιωάννης Πάχος.
 
Δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη φιλανθρωπική δράση η ενορία που ανήκει η 4ΑΜΕΑ, ο Προφήτης Ηλίας.
Έχοντας την ευλογία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνού Μακριδάκη και τη βοήθεια του Θεού μας, γνωρίζουμε πως όλα θα πάνε καλά.
 
Δίχως εσάς τίποτε δε θα ήταν το ίδιο.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους αγαπάτε τις δράσεις μας και συνδράμετε με τον τρόπο σας, να είστε όλοι καλά, να έχετε μία υπέροχη χρονιά με υγεία και να σας υπενθυμίσουμε πως οι δράσεις αλληλεγγύης μας συνεχίζονται μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου. 
 
 
Με άπειρη εκτίμηση και σεβασμό
 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank