Κανένα "προστατευόμενο" μέλος της 4amea δίχως φαγητό!

Κανένα "προστατευόμενο" μέλος της 4amea δίχως φαγητό!

Όσο μεγαλώνει η οικογένεια της 4ΑΜΕΑ, τόσο μεγαλώνει και η ευθύνη απέναντι στις οικογένειες που έχουν παιδί ΑμεΑ και ο βιοπορισμός τους είναι δύσκολος, αυτές οι οικογένειες αποτελούν τα "προστατευόμενα" μέλη μας.

Είναι ως επί το πλήστον οικογένειες μονογονεϊκές που ο ένας γονέας εκ' των δύο δεν υπάρχει, είναι οικογένειες πολύτεκνες που η αναπηρία τους έχει χτυπήσει την πόρτα με ένα ή και περισσότερα από ένα παιδιά, είναι οικογένειες που οι γονείς είναι ανίκανοι να εργαστούν γιατί είναι και οι ίδιοι ΑμεΑ.

Όλες αυτές οι οικογένειες είναι καθημερινά μέρος της ζωής μας και φροντίζουμε να τους προσφέρουμε ότι μπορούμε, όσα περισσότερα μπορούμε έτσι ώστε να τους ανακουφίσουμε από τα δυσβάσταχτα βάρη τους.

Η 4ΑΜΕΑ, όχι μόνο τις ημέρες των εορτών αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να προσφέρει αγαθά πρώτων αναγκών στα "προστατευόμενα" μέλη της.

Γιατί δε μπορούμε να σκεφτούμε κανένα παιδί δίχως φαγητό...

 

Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλες τις εταιρείες που συνεισφέρουν στις δράσεις αλληλεγγύης μας, όπως και όλο τον κόσμο που προσφέρει αγαθά και κάνει τα εποχιακά του ψώνια από τις δημιουργίες του εργαστηρίου μας.

Η προσφορά και η επιλογή σας είναι η δύναμή μας!

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank