Ποδοσφαιρικό Τουρνουά αγάπης για τη 4amea

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά αγάπης για τη 4amea

Φίλοι μου, το Σάββατο του Λαζάρου στις16 Απριλίου του 2022 μία ολοήμερη εκδήλωση αγάπης, στήριξης και αποδοχής των ανθρώπων με αναπηρία θα λάβει χώρα, στον Αστέρα Αρτέμιδος που βρίσκεται στην οδό Τζακιών 30, στην Παλλήνη.

Ο χώρος είναι αθλητικός και ανήκει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Αρμύλαγο, ο οποίος γεμάτος ευαισθησία οργανώνει για το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ ένα τουρνουά ποδοσφαίρου που θα συμμετέχουν πάνω από 30 ομάδες.

Η συμμετοχή των ομάδων είναι πρωτοφανής, όλοι εμείς οι άνθρωποι της 4ΑΜΕΑ σας ευχαριστούμε όλους γι' αυτό.

Στις 16 του Απρίλη μπορείτε όσοι επιθυμείτε να φέρετε τρόφιμα για τα "προστατευόμενα" μέλη μας, όπως και να αγοράσετε από εμάς τις πασχαλινές σας λαμπάδες οι οποίες είναι χειροποίητες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι για την ενίσχυση του Πασχαλινού τραπεζιού των συνανθρώπων μας.

Ο χώρος προσφέρεται για ανθρώπους με αναπηρία είναι ασφαλής και φυλασσόμενος, και προσφέρεται για παιδιά ΑμεΑ.

Θα σας περιμένουμε όσοι μπορείτε να γνωριστούμε από κοντά, και να μιλήσουμε για το σκοπό της 4ΑΜΕΑ.

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ - 4ΑΜΕΑ

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank