Καλοκαιρινό Camp αλληλεγγύης από τον Τάσο Μπούκη και το Campo de Football

Καλοκαιρινό Camp αλληλεγγύης από τον Τάσο Μπούκη και το Campo de Football

Ο αθλητισμός στηρίζει την αναπηρία

 

Το Σάββατο 9/7/2022 νωρίς το πρωί βρεθήκαμε στα γήπεδα ποδοσφαίρου  (8Χ 8, 7Χ7, 5Χ5 ) Campo de Football, του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ιωνικού κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου όπου φιλοξενείται το καλοκαιρινό ποδοσφαιρικό camp για παιδιά και εφήβους που διοργανώνει ο  προπονητής παίδων και εφήβων (Κ12 & Κ14) κ. Τάσος Μπούκης.

Η συγκίνησή μας ήταν μεγάλη και απρόσμενη όπως και η έκπληξή μας γιατί ο προπονητής της αθλητικής ακαδημίας Ζεφύρου Αιγάλεω κ. Μπούκης σε χρόνο μηδέν οργάνωσε μία δράση αλληλεγγύης για τα "προστατευόμενα" μέλη της 4ΑΜΕΑ.

Στο κάλεσμα του ανταποκρίθηκαν γεμάτοι διάθεση στήριξης της ευαίσθητης κοινωνικής ομάδας των ανθρώπων με αναπηρία οι γονείς των παιδιών των νεαρών ποδοσφαιριστών του  καλοκαιρινό camp, οι προπονητές του camp: κ. Νίκος Παναγιώτου, κ. Σπύρος Κουνέλης, κ. Ρένος Δρόσος, κ. Στράτος Μπέλλας και ο κ. Σπύρος Κολοκοτρώνης (τεχνικός διευθυντής ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ), όπως και ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Ζέφυρος Αιγάλεω κ. Βαγγέλης Παπαϊακώβου. 

Δίπλα στη 4ΑΜΕΑ και σε όλα τα παιδιά με αναπηρία, βρίσκεται πάντα όλη η οικογένεια του Capo de Football, γι' αυτό και η παρουσία μας εκεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα είναι ακόμα πιο έντονη έτσι ώστε να υπάρξει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα παιδιά με αναπηρία.

Η συμβολή του κ. Μπούκη είναι ένα τεράστιο δώρο για τα "παιδιά" μας, η προσφορά αγάπης της οικογένειας του κ. Ανδρέα Παπαδόπουλου και της συζύγου του κ. Ρεγγίνας Γλαυκίδου είναι στόχος ζωής των ιδίων πάνω απ' όλα γιατί η "αποδοχή"  των ανθρώπων με αναπηρία είναι χρόνια τώρα στάση ζωής τους.

Η 4ΑΜΕΑ, μόνο ευγνωμοσύνη μπορεί να νιώθει μετά από τέτοιες ανυστερόβουλες πράξεις γεμάτες σεβασμό και ταπεινότητα.

Ευχαριστούμε τον κάθε ένα σας ξεχωριστά εκ' μέρους των "προστατευομένων" μελών μας, όπως και τον εθελοντή μας κ. Θάνο Γεωργίου ο οποίος μας χάρισε υπέροχο φωτογραφικό υλικό, για να θυμόμαστε πως τελικά υπάρχουν άνθρωποι.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Ελευθερία Παπαδοπούλου γιατί τα "παιδιά" μας είναι και δικά της "παιδιά" με πρώτο και καλύτερο το Χρηστάκο μας !

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank