Δράση αλληλεγγύης για τα "προστατευόμενα μέλη" μας

Δράση αλληλεγγύης για τα "προστατευόμενα μέλη" μας

Το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό δίκτυο ΑμεΑ, με το διακριτικό τίτλο "4amea"  το οποίο δημιουργήθηκε με σκοπό την έρευνα πάνω στις πραγματικές ανάγκες των ΑμεΑ και των οικογενειών αυτών, είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία του παλαίμαχου διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου και της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου. 

Σκοπός της έρευνας είναι να δικαιωθούν όλοι οι ΑμεΑ στις απλές καθημερινές τους ανάγκες, γιατί τα αυτονόητα δυστυχώς είναι ανύπαρκτα για τους ανθρώπους που δε διάλεξαν τη μοίρα τους.

Η ανάγκη μας  για την ίδρυσή του, δημιουργήθηκε μέσα από τις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά εφ' όσον υπάρχει στη ζωή και των δύο μας ο γιός μας, ο Χρήστος που είναι το παιδί με αναπηρία που άλλαξε κυριολεκτικά τις ζωές μας.

Στην πορεία της "4amea" έως τώρα ως "ωφελούμενα μέλη" της βρέθηκαν να υπάρχουν εκτός από τις υπόλοιπες οικογένειες,  και 30 + οικογένειες που έχουν άνθρωπο με αναπηρία και δεν τα βγάζουν πέρα οικονομικά, ή οικογένειες που λόγω της μεγάλης βαρύτητας της υγείας του παιδιού η μητέρα είναι αδύνατο να εργαστεί. 

Ακόμα χειρότερα, υπάρχουν οικογένειες που ο πατέρας ή η μητέρα (δυστυχώς συχνό φαινόμενο πια) έφυγε από την οικογένεια αφήνοντας το ΑμεΑ παιδί σε ένα γονέα που πρέπει να ενεργεί και για τους δύο. 

Αυτές τις οικογένειες τις αποκαλούμε διακριτικά "ωφελούμενα - προστατευόμενα μέλη".

Τα «προστατευόμενα» μέλη μας, ανήκουν πλέον στην οικογένεια της "4amea" είναι αναπόσπαστο κομμάτι μας και φροντίζουμε όσο μπορούμε να τις στηρίζουμε ώστε να έχουν τα απαραίτητα αγαθά, υλικά και παροχές υπηρεσιών κάθε είδους. 

Η "4amea" τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο φροντίζει να γεμίζει το ψυγείο και το ντουλάπι των προστατευομένων ΑμεΑ της με αγαθά που εξασφαλίζουν ένα μέρος των αναγκών τους. 

Θα χαρούμε να στηρίξετε τη δράση αγάπης και αλληλεγγύης του Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου ΑμεΑ, "4amea" , έτσι ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από τις ανθρώπινες συνθήκες ζωής μιας ευπαθούς ομάδας ανθρώπων που δε διάλεξε τον τρόπο ζωής της. 

Θα είμαστε ευγνώμονες αν σε αυτή την κατεύθυνση συμπορευόμασταν, η στήριξη του σκοπού της "4amea" με κάθε τρόπο μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει σε όποιον το πράττει.

Γι' αυτό τοΥποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ - "4amea" συγκεντρώνει τρόφιμα για τριάντα (30+) οικογένειες ΑμεΑ .
Η δράση αλληλεγγύης μας χρειάζεται συνοδοιπόρους για να αγκαλιάσουμε όλοι μαζί ανθρώπους που έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και που διαπιστωμένα το έχουν ανάγκη.
 
Η συλλογή τροφίμων γίνεται στο χώρο της "4amea" από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 έως και τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021.
 

Κάθε προσφορά είναι ευπρόσδεκτη, να είστε όλοι καλά!

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank