Τα εκπαιδευτήρια Μαρίας Μαυρομμάτη αγκαλιάζουν τη 4amea

Τα εκπαιδευτήρια Μαρίας Μαυρομμάτη αγκαλιάζουν τη 4amea

Με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση, όλη η ομάδα διδασκάλων, διοίκησης και λοιπού προσωπικού των εκπαιδευτηρίων της κ. Μαρίας Μαυρομμάτη αγκάλιασαν την προσπάθεια στήριξης των προστατευομένων μελών της "4amea".

Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε αγαθά πρώτων αναγκών τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες και αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Τα εκπαιδευτήρια κ. Μαρίας Μαυρομμάτη ήρθαν κοντά μας αυτές τις Άγιες ημέρες και η παρουσία τους ήταν πραγματική ευλογία για πολλά από τα προστατευόμενα μέλη μας.

Γεμάτοι διακριτικότητα, ευθύνη και αγάπη για όλους όσους έχουν ανάγκη, εκδήλωσαν διάθεση προσφοράς έμπρακτα και γι' αυτό η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο μεγάλωσε.

Όταν οι άνθρωποι που διδάσκουν τα παιδιά μας έχουν τόσο καλές προθέσεις γεμάτες ταπεινότητα, ευθύνη και γλυκύτητα, τότε όλα μπορούν να πάνε καλύτερα.

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις προθέσεις και τις πράξεις σας

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ - 4ΑΜΕΑ

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank