Παντζούρια που αλλάζουν το χώρο σας από το εργαστήρι της 4amea με αγάπη!

Παντζούρια που αλλάζουν το χώρο σας από το εργαστήρι της 4amea με αγάπη!

Αυτά τα υπέροχα πατζούρια μας τα έφερε ο γείτονάς μας ο κ. Γιώργος στη 4ΑΜΕΑ και ασφαλώς δεν ήταν έτσι, τα είχα στο εργαστήρι μας, πάνω από 6 μήνες και δεν ήξερα πως να τα αξιοποιήσω, σιγά – σιγά και με μεγάλη υπομονή, ξεκίνησα να τα τρίβω και μόλις η El Greco Colours, μας έφερε τα υπέροχα υλικά της, ξεκίνησε η δράση μουυυυ !!!
Πως να κρατηθώ άλλωστε όταν το εργαστήρι της 4ΑΜΕΑ, γέμισε με τα υπέροχα υλικά και χρώματα όλων των ειδών προσφορά για τις δημιουργίες μας αλλά και για τα μαθήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας που θα ξεκινήσουν για τα παιδιά μας, με τη στήριξη και την ουσιαστική προσφορά του κ. Γεωργίου Βακουφτσή, ιδιοκτήτη της El Greco Colours, αγιογράφο, συντηρητή έργων τέχνης και άνθρωπο που στηρίζει τους ανθρώπους πάνω απ’ όλα !!!
Σε λίγο καιρό μόνο δάσκαλοι χειροτεχνίας θα μαθαίνουν ΔΙΧΩΣ ΑΜΟΙΒΗ τα παιδιά της 4ΑΜΕΑ,(ευνοούμενα μέλη της 4ΑΜΕΑ) ζωγραφική και τεχνικές χειροτεχίας για να γίνουν πιο χαρούμενα, για να φύγουν από τον καναπέ του σπιτιού τους, για να ξεκουράσουν το μυαλουδάκι τους, για να δημιουργήσουν με τα χεράκια τους που οδηγούν την ψυχούλα τους !!!
El Greco Colours, οδηγείς τις ψυχές μας εκεί πουν ανήκουν… Στο όνειρο πουν σιγά – σιγά γίνεται αληθινό!

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank