Ετοιμάζουμε γούρια κατά του bullying, και υπέρ της αποδοχής της αναπηρίας από τη 4ΑΜΕΑ

Ετοιμάζουμε γούρια κατά του bullying, και υπέρ της αποδοχής της αναπηρίας από τη 4ΑΜΕΑ

Εδώ στο εργαστήρι της 4ΑΜΕΑ μέχρι αυτή την ώρα για να φτιάχνουμε γούρια και ημερολόγια γεμάτα μηνύματα αγάπης, αποδοχής και στήριξης της αναπηρίας.
Φέτος είπαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, κάτι που πραγματικά θα μας πάει ένα βήμα μπροστά γιατί σκοπός μας είναι να υπάρξει η “αποδοχή” των ανθρώπων με αναπηρία και ασφαλώς να σταματήσει το bullying εις βάρος κάθε ανθρώπου αλλά και ζώου.

2

Τα μηνύματα που είναι γραμμένα πάνω στα φετινά μας γούρια ευχόμαστε να υπενθυμίζουν σε όλους μας καθημερινά πως κανένας άνθρωπος δεν ευθύνεται για την αναπηρία του, πως η αγάπη, η στήριξη, ο σεβασμός και η αλληλεγγύη είναι οι μόνοι δρόμοι που θα μας πάνε εκεί που πρέπει… Σε καρδιές γεμάτες, σε σπίτια ξεκλείδωτα και σε ένα αύριο γεμάτο ελπίδα.

Το γούρι που αγαπώ περισσότερο απ’ όλα είναι αυτό που γράφει : “Μάντεψε… Καμία αναπηρία δεν είναι κολλητική !”

4

ΥΓ. Δεν είναι ακόμα έτοιμα, βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, όμως η χαρά μας είναι απερίγραπτη γιατί τα μηνύματα που είναι γραμμένα επάνω τους είναι ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΖΩΗΣ !!!

3

ΥΓ 2 : Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη φίλη και γραφίστρια Φάνυ Μουρσελά για τα υπέροχα εικαστικά, και τη δεσποινίδα Βάνα Μάντου για τα σχέδια που έφτιαξε ειδικά για τη 4ΑΜΕΑ και τα γούρια του 2023, η συμβολή τους είναι τεράστια γιατί ότι φαντάζομαι εκείνες δίχως παράπονο αμέσως τα δημιουργούν !!!

Είναι μεγάλη ευλογία να έχεις καλούς φίλους εθελοντές που αγαπούν το ίδιο όραμα με εσένα και σε εμπιστεύονται !

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank