Ο σύλλογος αποφοίτων Saint Paul στηρίζει τις "προστατευόμενες" οικόγένειες της 4amea

Ο σύλλογος αποφοίτων Saint Paul στηρίζει τις "προστατευόμενες" οικόγένειες της 4amea

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τη στήριξη των "προστατευομένων" μελών μας από το σύλλογο αποφοίτων Saint Paul,  μας επισκέφτηκαν στο φυσικό χώρο της 4amea, η αναπλ. Γενική Γραμματέας του συλλόγου κ. Ρένα Παπανδρέου και ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ.  Πέτρος Ιωσηφίδης,  για να μας παραδώσουν προϊόντα που συνέλεξαν για τα μέλη μας.

Ευχαριστούμε θερμά εκ' μέρους της Διοίκησης αλλά και των "προστατευομένων μελών" μας, όλα τα μέλη του συλλόγου αποφοίτων Saint Paul, για την καλή τους διάθεση και την προσφορά τους.

Οι δράσεις αλληλεγγύης μεταξύ συνανθρώπων σε τόσο δύσκολους καιρούς είναι μεγάλη ανακούφιση για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη βοήθειας.

 

Διαβάστε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου αποφοίτων Saint Paul

 

Χθες, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, η φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την 4amea για οικογένειες με παιδιά ΑμεΑ, ολοκληρώθηκε.

Πρόκειται για μια δράση η οποία γνώρισε μεγάλης υποστήριξης από τους συναπόφοιτούς μας και χάρη στη γενναιόδωρη πράξη τους, παραδώσαμε στον κ. Τάσο Μητρόπουλο, παλαίμαχο διεθνή άσσο (που μεταξύ άλλων διέπρεψε σε Ολυμπιακό και Εθνικό) και πρόεδρο της δομής και στην κ. Νένα Χρονοπούλου, ηθοποιό και γραμματέα της εν λόγω δομής:

· 45 κιλά κρέας και λοιπών αναλωσίμων (σε συνεργασία με το κρεοπωλείο Power in Meat – Αγίου Δημητρίου 96, Πειραιάς)

· 2 κούτες με γάλα εβαπορέ

· 6 τσάντες με τρόφιμα όπως γαλακτοκομικά, παξιμάδια κλπ.

· 3 τσάντες με ρούχα

Ακολούθησε συνομιλία με την κ. Νένα Χρονοπούλου όπου εξήγησε το σκοπό της 4amea αλλά και το όραμά της για τη φροντίδα των παιδών ΑμεΑ, στον πρόεδρο του Συλλόγου, Πέτρος Ιωσηφίδης και την αναπλ. Γενική Γραμματέα, Ρένα Παπανδρέου που εκπροσώπησαν το Σύλλογο.

Παράλληλα η κ. Χρονοπούλου ενημέρωσε πως διεξάγεται παράλληλα φιλανθρωπικό bazaar στο χώρο της 4amea (Ελευθερίου Βενιζέλου 95, Πειραιάς) όπου υπάρχουν βιβλία ευαισθητοποίησης αλλά και διακοσμητικά προς αυτόν το σκοπό.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναπόφοιτους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Για το τέλος, ιδιαίτερη μνεία στα μέλη του Δ.Σ. τα οποία αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια τόσο υλικά όσο και ηθικά όπως επίσης και στην αναπλ. Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου, Ρένα Παπανδρέου η οποία οργάνωσε και συντόνισε άρτια αυτή τη δράση.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, περισσότερη ευημερία και λιγότερα προβλήματα.

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank