Η 4amea ταξιδεύει στον Πύργο Ηλείας για τη στήριξη "προστατευόμενου" μέλους !

Η 4amea ταξιδεύει στον Πύργο Ηλείας για τη στήριξη "προστατευόμενου" μέλους !

 

Οι αποστάσεις όταν πρόκειται για "προστατευόμενο" μέλος μας εκμηδενίζονται, η επιστράτευση ανθρώπων που αγαπούν τον άνθρωπο είναι πλέον μέρος της ζωής μας και Δόξα Τω Θεό φίλοι, συγγενείς, εταιρείες, σύλλογοι και κάθε είδους οργανισμοί είναι πια όλοι δίπλα μας γιατί έχουν διαπιστώσει πως κάποιοι άνθρωποι έχουν όντως ανάγκη στήριξης.

Χθες το βράδυ παραμονή των Φώτων του 2023, η καλή μου φίλη και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης "Ο ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ" κ. Ντίνα Μπουσού έδωσε το αυτοκίνητό της για να μεταφερθούν όλα αυτά τα υλικά αγαθά που ήδη έφτασαν στον Πύργο Ηλείας για να ανακουφίσουν από τις δυσκολίες της καθημερινότητας μία οικογένεια που είναι "ωφελούμενο" και "προστατευόμενο" μέλος μας.

Γιατί η αγάπη για τον άνθρωπο δεν έχει σύνορα, διόδια, κόστος βενζίνης και κούραση.

Η αγάπη για τον άνθρωπο δεν πρέπει να κλείνεται σε μία κούτα ή σε δύο σακκούλες... Αλλά να γεμίζει φορτηγά και να ξεχυλίζει συναίσθημα.

Οι άνθρωποι που δεν είναι ζητιάνοι αλλά έχουν αντιμετωπίσει σκληρές καταστάσεις ζωής αξίζουν το σεβασμό και την υποστήριξη μας, όχι τον οίκτο και την αποστροφή μας.

Σήμερα η εταιρείες: VASILLIOU TROFINKO, DISTRETTO ROASTERS, ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ, ΙΔ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗAELIA BIO,
και οι σύλλογοι :  ΕΚΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΝΔ, Σύλλογος αποφοίτων Saint Paul, ΠΟΛΥΜΟΡΦΗ, και 4amea, φρόντισαν μία οικογένεια που ανήκει στην "οικογένεια" της 4amea, γιατί έτσι κάνουν οι οικογένειες  που γίνονται μία αγκαλιά, φροντίζουν η μία την άλλη.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την ανθρωπιά σας, σας ευχαριστούμε που η παρουσία σας κάθε φορά είναι και πιο έντονη, μας δίνεται δύναμη και φορτίζεται το "κουράγιο" μας για καθημερινό αγώνα !

Σας αγαπάμε,  σας χρειαζόμαστε, σας ευγνωμονούμε !!!

 

Η οικογένεια της 4amea

Διοίκηση και Εθελοντές

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank