Η πρώτη "γιορτή μητέρας παιδιού με αναπηρία" στις 14 Μαϊου 2023 στο Ναύπλιο

Η πρώτη "γιορτή μητέρας παιδιού με αναπηρία" στις 14 Μαϊου 2023 στο Ναύπλιο

Έχοντας δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν τους συνανθρώπους τους και συμπορεύονται μαζί μας για την ΑΠΟΔΟΧΗ όχι μόνο των παιδιών με αναπηρία, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας τους, νιώθουμε πως κάτι αλλάζει...

Νιώθουμε πως η παρουσία των παιδιών με αναπηρία αλλά και όλων των ανθρώπων AμεΑ, γίνεται αποδεκτή και επιτέλους παίρνει τη θέση που της αξίζει στην Ελληνική κοινωνία.

Ξεκινώντας από τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ο δήμαρχος της Ιστορικής Πόλης του Ναυπλίου, κ. Δημήτρης Κωστούρος μας φιλοξενεί στο πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο στις 14/5/2023, για να τιμήσει τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ και να συμβάλλει τα μέγιστα στην καθιέρωση της "ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ" κάθε 14 Μαϊου.

Ένα ιστορικό γεγονός, ξεκινάει να τιμάται από μία ιστορική πόλη.

Την οργάνωση της μεγάλης γιορτής μας έχει αναλάβει η 4ΑΜΕΑ και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και συγκεκριμένα η κ. Μαρία Ράλλη, η οποία είναι :

Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ναυπλιέων - Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ - Πρόεδρος Α & Β βάθμιας Σχολικής Επιτροπής - Μέλος ΚΕΔΕ.

Κύριε Κωστούρο, μόνο που τολμάτε να αγκαλιάσετε μητέρες παιδιών ΑμεΑ από όλη την Έλλάδα και πρωτοστατείτε σε κάτι που όταν σας προτάθηκε είπατε το ναι με την καρδιά σας είναι για όλες εμάς μία μεγάλη νίκη !

Κυρία Ράλλη, η εγκαρδιότητα σας μας δίνει δύναμη για να γιορτάσουμε για πρώτη φορά όλες μαζί ενωμένες πρώτα απ' όλα την αποδοχή των παιδιών μας και έπειτα τη γιορτή μας.

Ευχόμαστε όλοι να καθιερωθεί, θα προσπαθήσουμε πολύ γι' αυτό...

Και μετά έχει σειρά και ο πατέρας παιδιού με αναπηρία...

Όπως όλοι οι γονείς έχουν δύο γιορτινές ημέρες έτσι και οι γονείς παιδιών ΑμεΑ θα πρέπει να έχουν τις δικές τους... ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ !

 

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ

ΑΠΟΔΟΧΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΡΕΥΝΑ-SECOND FAMILY 4AMEA

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank