Γεμάτο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι για τα “προστατευόμενα μέλη” της 4amea

Γεμάτο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι για τα “προστατευόμενα μέλη” της 4amea

Οι γιορτές είναι για όλους αλλά περισσότερο για τα παιδιά, όταν τα παιδιά χαμογελάνε, τότε χαμογελάνε και οι καρδιές μας.

Αυτή η Πρωτοχρονιά είναι διαφορετική, είναι γεμάτη αγάπη, θαλπωρή και ελπίδα, γιατί μπορέσαμε με τη βοήθεια των εθελοντών και των υποστηρικτών της 4ΑΜΕΑ, να στηρίξουμε το τραπέζι τριάντα οικογενειών που είναι “προστατευόμενα μέλη” της 4amea.

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα εν’ μέσω εορτών μπορέσαμε να στηρίξουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, συντονισμένοι και γεμάτοι συγκίνηση για τη δράση αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.

Θα ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν, και αγκάλιασαν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, όχι γιατί κάποιος από όλους σας μου το ζήτησε αλλά γιατί το καλό πρέπει να λέγεται.

Θα ευχαριστήσω θερμά τους υποστηρικτές μας που είναι οι εξής :

 • UNESKO Πειραιώς και Νήσων,
 • Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α. (Παναττική Οομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών),
 • LEVENDAKIS SHIPPING,
 • Trofingo Vassileiou,
 • ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET,
 • Savramis Frozen Seafoods,
 • ΑΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε. ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,
 • Οινοποιϊα Δ.ΔΑΒΑΡΗΣ,
 • HAPPY KIDS TOYS,
 • ΕΝΟΡΙΑ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ,
 • coffee & market Λίγο απ’ όλα,
 • και οι κύριοι Giannis Leventakis και Theofilopoulos Vasilis.

Όπως επίσης και τους εθελοντές μας που δίχως αυτούς δε θα μπορούσαμε να έχουμε ομαλή έκβαση των δράσεων μας :

Ευχαριστούμε το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ ΙΙ ΚΑΙ ΙΙΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΣΕΕΔΠ), που ήταν δίπλα μας με τους κυρίους :
Χωρίκη Λεωνίδα, Ηλία Λαμπρινάκο, κ. Φώφη Εμμανουήλ, Μπάμπη Ψαρίδη, Γιώργο Μπελεχρή, Γκούμα Θεόδωρο, Νικόλαο Βογιατζή, Βασίλη Τσαμπό, Βαγγέλη Τσαμπό, Εμμανουήλ Κιαόγλου, Ζαχαρία Μελά, Κώστα Μήτρο και Σαράντο Πολυμενάκο.

Τις καλές μου φίλες κ. Νίκη Χατζηχαλεπλή που με την επιστημονική της ιδιότητα στηρίζει το σκοπό της ,4amea τις κυρίες Αριστέα Μιχαλακάκου, και Ελευθερία Τσιμπούκα που αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για να τακτοποιηθούν όλα όπως πρέπει αλλά και τους νεότερους ηλικιακά εθελοντές μας, οι οποίοι μας βοηθώντας τους γονείς που επισκεύθηκαν το χώρο μας μας υπενθυμίζουν πως η νεολαία μας έχει ευαισθησίες και θέληση.

Ευχαριστούμε τους Γεώργιο Μιχαλακάκο, Σταύρο Μιχαλακάκο και Γεώργιο Μιχαλακάκο επίσης.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξη του σκοπού μας οφείλω και στον αγαπητό μας Αρχιμανδρίτη π. Δαμασκηνό Μακριδάκη προϊστάμενο της ενορίας του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, γιατί ήρθε κοντά μας με πράξεις αγάπης και στήριξης δηλώνοντας πάντα δίπλα μας.

Σας ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, να έχετε μία υπέροχη χρονιά, να χαμογελάτε πάντα γιατί οι άνθρωποι σαν εσάς σπανίζουν, σας ευχαριστούμε για όλα και να θυμάστε πως εξ’αιτίας σας 30 οικογένειες σήμερα χαμογελάνε!

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank