Ganmar Ship Owning

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Η Ναυτιλιακή εταιρεία Ganmar, ξεκίνησε το 1984, και εδρεύει στο Κερατσίνι.

Η ψυχή της εταιρείας δεν είναι άλλος από τον κ. Δημήτρη Γκανά, ο οποίος είναι στη θάλασσα από μικρό παιδί και έχει αποκτήσει τρεις υπέροχες κόρες, την Αλεξάνδρα, την Καλλιόπη και τη Γιωργία.

Τα τρία κορίτσια του τα μεγάλωσε όπως κάθε θαλασσινός θα μεγάλωνε τα παιδιά του… Σαν αγόρια, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι τρεις κόρες του να μείνουν δίπλα του και να αγαπήσουν τη θάλασσα και τη ναυτιλία όσο και ο ίδιος.

Μέχρι και σήμερα οι κόρες του “μάστορα” κ. Δημήτρη Γκανά όπως και ο ίδιος αποκαλεί τον εαυτό του εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία αν δεν τις είχε στην υπηρεσία της δε θα είχε αυτή την ανοδική εξέλιξη.

Από τις τρεις κόρες του ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει περισσότερο την κ. Αλεξάνδρα Γκανά, η οποία έχοντας μία ιδιαίτερα ισχυρή προσωπικότητα έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου, εντός και εκτός Ναυτιλιακής ζώνης, παρ’ όλα αυτά όμως και οι άλλες δύο η Γιωργία και η Καλλιόπη διαθέτουν την ήρεμη δύναμη που απαιτεί ο δύσκολος χώρος της Ναυτιλίας.

 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λίγα λόγια για τον κ. Δημήτρη Γκανά:

Ο κ. Δημήτριος Γκάνας ασχολείται με τη θαλάσσια βιομηχανία από το 1968.

Το 1978 ξεκίνησε την επιχείρησή του ως διευθυντής μιας εταιρείας επισκευής πλοίων «AIGEUS». Ο ίδιος ασχολήθηκε με τεχνικά θέματα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη διατήρηση όλων των σκαφών σε άριστη κατάσταση, δουλεύοντας προσωπικά στο πλοίο.

Το 1984 αγόρασε το πρώτο του πλοίο και κατά τα επόμενα χρόνια κατάφερε να συντηρήσει και να λειτουργήσει τέσσερα μικρά βυτιοφόρα τα οποία ναυλώθηκαν από την «EKO», την Ελληνική Εταιρεία Καυσίμων.

Το έτος 2000 κατείχε επτά πλοία, τα οποία ναυλώθηκαν συνεχώς από την ΕΚΟ. Τα περισσότερα από αυτά λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πειραιά παρέχοντας αποθήκες σε άλλα πλοία, και δύο από αυτά εξυπηρετούσαν ελληνικά νησιά.

Εκείνη την περίοδο ήταν ο μοναδικός συνεργάτης της EKO – ELDA και οι συγχαρητήριες αναφορές για αυτήν την εταιρεία έγιναν δεκτές από τους πελάτες τους.

Σήμερα εργάζεται ακόμα σκληρά, όχι μόνο καλύπτοντας τεχνικά θέματα, αλλά και παρέχει συγκεκριμένες γνώσεις για αυτόν τον τομέα που γνωρίζει πολύ καλά.

 

Λίγα λόγια για την κ. Αλεξάνδρα Γκανά, η οποία κάνει την επιχειρησιακή διαχείρηση της Ganmar

Το 2000 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του John Moores του Λίβερπουλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές, Bsc και HND στη ναυτιλιακή επιχείρηση και το δίκαιο Εργάστηκε επίσης για αγγλικές εταιρείες για σχεδόν ένα χρόνο στον τομέα του εμπορίου πετρελαίου και της μεταφοράς εμπορευμάτων.

Τον Νοέμβριο του 2000 έγινε μέλος της GANMAR SHIPPING και τον Σεπτέμβριο του 2001 απέκτησε την ελληνική άδεια ναυτιλιακού πράκτορα για το λιμάνι του Πειραιά, της Ελύσης και του Λάριο.

Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μια ισχυρή θεσμική θέση στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Ο “μάστορας” κ. Δημήτρης Γκανάς, ως γνήσιος θαλασσινός που από μικρό παιδί εργάζεται σκληρά, γνωρίζοντας τι σημαίνει μεγάλη ανάγκη και βοήθεια στο συνάνθρωπο, έγινε θερμός υποστηρικτής της 4amea, γεμάτος αγάπη και δοτικότητα απέναντι στα “προστατευόμενα μέλη” μας.

Και όλοι εμείς οι άνθρωποι της 4amea, νιώθουμε πως όσο η οικογένεια του κ. Δημήτρη Γκανά είναι δίπλα μας γεμάτη αγάπη, κατανόηση, θέρμη και όραμα, τότε όλα θα πάνε καλύτερα, γιατί πάνω απ’ όλα ταξιδεύουμε στην ίδια θάλασσα, και έχουμε καλό καπετάνιο και πλήρωμα!

 

 

Address:

4-6 Bouboulinas ave. Keratsini – P.O. 18755 – Greece

PHONE: 0030 210 4014494
FAX: 0030 210 4014495

Emails:

[email protected]
[email protected]

www.ganmar.gr

Ο χώρος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον χώρο μας.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πολιτική απορρήτου.
Σας ευχαριστούμε!