Στις 14 Μαΐου στο Ναύπλιο η "1η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία" (βίντεο)

Στις 14 Μαΐου στο Ναύπλιο η "1η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία" (βίντεο)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Μαϊου στο Δημαρχείο Ναυπλίου ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος, για την "1η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στις 5:00μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος στο Ναύπλιο.
 
nauplio argolikeseidhseis 3
 
Το υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ αναφέρει:
 

Έχοντας δίπλα μας ανθρώπους που αγαπούν τους συνανθρώπους τους και συμπορεύονται μαζί μας για την ΑΠΟΔΟΧΗ όχι μόνο των παιδιών με αναπηρία, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας τους, νιώθουμε πως κάτι αλλάζει…

nauplio argolikeseidhseis 2

Νιώθουμε πως η παρουσία των παιδιών με αναπηρία αλλά και όλων των ανθρώπων AμεΑ, γίνεται αποδεκτή και επιτέλους παίρνει τη θέση που της αξίζει στην Ελληνική κοινωνία.

Ξεκινώντας από τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ο δήμαρχος της Ιστορικής Πόλης του Ναυπλίου, κ. Δημήτρης Κωστούρος μας φιλοξενεί στο πανέμορφο και γραφικό Ναύπλιο στις 14/5/2023, για να τιμήσει τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ και να συμβάλλει τα μέγιστα στην καθιέρωση της “ΓΙΟΡΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ” κάθε 14 Μαϊου.

Ένα ιστορικό γεγονός, ξεκινάει να τιμάται από μία ιστορική πόλη.

Την οργάνωση της μεγάλης γιορτής μας έχει αναλάβει η 4ΑΜΕΑ και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ και συγκεκριμένα η κ. Μαρία Ράλλη, η οποία είναι Δημοτική Σύμβουλος Δ. Ναυπλιέων – Πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ – Πρόεδρος Α & Β βάθμιας Σχολικής Επιτροπής – Μέλος ΚΕΔΕ.

nauplio argolikeseidhseis 1

Κύριε Κωστούρο, μόνο που τολμάτε να αγκαλιάσετε μητέρες παιδιών ΑμεΑ από όλη την Έλλάδα και πρωτοστατείτε σε κάτι που όταν σας προτάθηκε είπατε το ναι με την καρδιά σας είναι για όλες εμάς μία μεγάλη νίκη !

Κυρία Ράλλη, η εγκαρδιότητα σας μας δίνει δύναμη για να γιορτάσουμε για πρώτη φορά όλες μαζί ενωμένες πρώτα απ’ όλα την αποδοχή των παιδιών μας και έπειτα τη γιορτή μας.

Ευχόμαστε όλοι να καθιερωθεί, θα προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό…

nauplio argolikeseidhseis 4

Και μετά έχει σειρά και ο πατέρας παιδιού με αναπηρία…

Όπως όλοι οι γονείς έχουν δύο γιορτινές ημέρες έτσι και οι γονείς παιδιών ΑμεΑ θα πρέπει να έχουν τις δικές τους… ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ-4ΑΜΕΑ
ΑΠΟΔΟΧΗ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΕΡΕΥΝΑ-SECOND FAMILY 4AMEA

 

Πηγή: https://www.argolikeseidhseis.gr

spiti kids 1 small