Ο Χρηστάκος μαθαίνει το "Είμαι παιδί είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω" από το Χρήστο Δάντη!

Ο Χρηστάκος μαθαίνει το "Είμαι παιδί είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω" από το Χρήστο Δάντη!

Σήμερα λοιπόν είναι μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα για εμάς γιατί ο τεράστιος καλλιτέχνης και άνθρωπος κ. Χρήστος Δάντης μας παρέδωσε το τραγούδι που είπε για όλα τα παιδιά ΑμεΑ !

Ο Χρηστάκος δε σταματάει να το ακούει γιατί το μαθαίνει έτσι ώστε να μπορέσει να το πει στο video clip που θα γυριστεί για τα παιδιά μας και την αποδοχή τους !
Επειδή από την ώρα που το ακούσαμε τελειωμένο και ερμηνευμένο με τόση ευαισθησία αλλά και δύναμη από το Χρήστο, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα και ακόμα τρέχουν...

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μία υπέροχη στιγμή που θα γίνει αφορμή για την πολύτιμη ΑΠΟΔΟΧΗ των ανθρώπων με αναπηρία !

Και κάπου εδώ θέλω να επισημάνω πως ο Δάντης δεν το ερμήνευσε απλά, ούτε απλά έβαλε μία μουσική για να μας κάνει το χατίρι...

Ο Δάντης το τραγούδι των παιδιών μας "το χάρηκε, το κέντησε, το αγάπησε, το κανάκεψε" τόσο μα τόσο πολύ που όταν το ακούσετε καθαρά θα καταλάβετε πως το λάτρεψε μέσα από την ουσία του στίχου και του σκοπού του.

Ο Χρήστος Δάντης τραγουδάει για την "αποδοχή" των ΑμεΑ, με όλη του την καρδιά, και το εννοεί !

"Είμαι παιδί είμαι άγγελος " αφιερωμένο πρώτα απ' όλα σ' όλους τους αγγέλους μας !

 

 

4 ΑΜΕΑ, Νένα Χρονοπουλου-Χρήστος Μαυράκης, Christos Dantis, Τάσος Μητρόπουλος, 4ΑμεΑ-Special Parents
#4amea, #nenaxronopoulou, #xristosmavrakis, #tasosmitropoulos, #christosdantis, #xristosdantis, #amea, #eimaipaidieimaiaggeloskaiirthanasedidaxo, #apodoxi, #tragoudi4amea

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank