Νένα Χρονοπούλου: «Υπάρχει κάτι σκανδαλώδες και είναι τραγικό»

Νένα Χρονοπούλου: «Υπάρχει κάτι σκανδαλώδες και είναι τραγικό»

Καλεσμένη του Γιώργου Αυτιά βρέθηκε η Νένα Χρονοπούλου, το πρωινό της Κυριακής, στο πρώτο «Σήμερα» για το 2023 στον ΣΚΑΪ.

Μέσα σε όλα, εξέφρασε τον θυμό της γύρω από τα ατοπήματα που λαμβάνουν χώρα στις συντάξεις και τα επιδόματα των ΑΜΕΑ.

 

Ειδικότερα, η Νένα Χρονοπούλου εξήγησε πως «υπάρχει κάτι σκανδαλώδες! Υπάρχουν παιδιά πολλά, όχι ένα, που πήραν αναλογικά ένα μερίδιο της σύνταξης του πατέρα τους από θάνατο και τους κόπηκε όλο το προνιακό επίδομα. Δηλαδή έχουμε μέλος που για 24 λεπτά έχασε το επίδομα. Είναι τραγικό και είναι πολύς ο κόσμος που υποφέρει».

«Κατ’ αρχάς το επίδομα του παιδιού για την αναπηρία του πρέπει να κόβεται; Η σύνταξη του πατέρα είναι σύνταξη του πατέρα. Δούλευε τόσα χρόνια ο άνθρωπος και πάει αναλογικά. Το επίδομα όμως είναι αναπηρίας» συμπλήρωσε η Νένα Χρονοπούλου στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

 

 

 

Πηγή: zappit.gr

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank