Σοφία – Σόνια Σταυράκη

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Η Σοφία- Σόνια Σταυράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της πανέμορφης Κρήτης, τελειώνοντας το Λύκειο, είχε όνειρα να σπουδάσει αλλά την κέρδισε η οικογένεια.
Μετέπειτα ασχολήθηκε στον τουριστικό τομέα στο πλάι του συζύγου της όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα στην οικογενειακή τους επιχείρηση.
Είναι μητέρα δύο κοριτσιών, που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και γι’ αυτό έχει πλέον ελεύθερο χρόνο που η ίδια τον αξιοποιεί δημιουργικά κατασκευάζοντας υπέροχες εικόνες από αληθινά σκληρόδετα βιβλία, τις οποίες εμπνεύστηκε και φιλοτέχνησε αποκλειστικά η ίδια, τα τελευταία πέντε χρόνια.

Οι πολύ εντυπωσιακές αυτές εικόνες, φτιαγμένες από την κ. Σταυράκη μαρτυρούν την βαθιά πίστη της στο Θεό, και νιώθοντας η ίδια πως αυτό το χάρισμα της δόθηκε για να στηρίζει φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει κάνει πολλές δωρεές έργα της με συνέπεια τα αριστουργήματά της να έχουν κοσμήσει πολλούς χώρους που χρειάζονται δύναμη και προστασία.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο δρόμος της την οδήγησε κοντά στη “4amea”, δηλαδή η εθελοντική στήριξη προς το συνάνθρωπο μέσω της τέχνης της και της ανάγκης της ιδίας για ουσιαστική προσφορά και βοήθεια σε μία κοινωνική ομάδα που οφείλουμε να στηρίζουμε.

Ο χώρος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον χώρο μας.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πολιτική απορρήτου.
Σας ευχαριστούμε!