Λίνα Κανιμά

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

 

Ονομάζομαι Λίνα Κανιμά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη.
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μου αρέσει να δημιουργώ, γεγονός που με οδήγησε στην αλλαγή της επαγγελματικής μου κατάρτισης και στην ενασχόληση με το σχέδιο μόδας, κοσμημάτων και styling και επαγγελματικού μακιγιάζ έχοντας φέρει εις πέρας τις σπουδές μου στο Athens fashion club και ΙΕΚ Όμηρος και φέροντας τη πεποίθηση πως η γνώση δεν τελειώνει ποτέ.
Οι αρχικές σπουδές μου ήταν επάνω στα οικονομικά όπου τις ολοκλήρωσα στο ΑΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, παράλληλα από μικρή αγαπούσα πολύ τις ξένες γλώσσες γι’ αυτό κατάφερα και έμαθα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τούρκικα και Κινέζικα.
Η τέχνη και η δημιουργικότητα είναι αγάπη και όταν μπορείς και τη μοιράζεσαι εκείνη πολλαπλασιάζεται.

Κάπως έτσι ήρθα σε επαφή με την 4amea κάνοντας αυτό που με κάνει ευτυχισμένη, παρέα με ανθρώπους με όραμα και με κοινό σκοπό την βοήθεια των συνανθρώπων μας μέσα από την αγάπη μας για δημιουργία.

Αγαπώ τη χειροτεχνία και ειδικότερα τις κατασκευές κοσμημάτων αλλά ασχολούμε με κάθε είδους κατασκευή, όπως το να δημιουργώ γούρια, στολισμούς σε λαμπάδες ή σε κάθε κατασκευή που θα πέσει στα χέρια μου, και πιστεύω πως η συλλογική προσπάθεια που απαιτεί το δημιοουργικό “εργαστήρι” της 4amea, είναι αυτό που με κάνει να δραπετεύω από την καθημερινότητα βοηθώντας έναν ιερό σκοπό.

Ο χώρος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον χώρο μας.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πολιτική απορρήτου.
Σας ευχαριστούμε!