Η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Νέας Δημοκρατίας δίπλα στην 4amea

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Με μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση, o Πρόεδρος της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Ν.Δ., κ. Λευτέρης Παπαναστασίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram,  μας έδειξε τον ανοιχτό πλέον δρόμο για τη δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη διαδρομή της “4amea”.

Το νου μας όλοι στα παιδιά,
Σε όλα τα παιδιά μας.
Λίγο παραπάνω αυτές τις άγιες ημέρες

Έγραψε, και η ψυχή μας φτερούγισε γιατί τελικά υπάρχουν άνθρωποι με ευαισθησίες…

 

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, σύσσωμη η Διοίηση της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Ν.Δ., μετά από πρωτοβουλία της αδελφικής μας φίλης κ. Αλεξάνδρας Γκανά η οποία εκτός όλων των άλλων είναι και Γενική Γραμματέας Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στον Πειραιά στα γραφεία της “4amea”.

Μαζί τους ακόμα ήταν ο Ταμίας της Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας της Ν.Δ. κ. Φίλιππος Νικολαϊδης, και ο κ. Θεοδόσιος Ζαϊμης

Η συζήτηση που είχαμε αλλά και ο στόχος που έχει το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ – 4ΑΜΕΑ, τους συγκίνησε αλλά τους κέντρισε και το ενδιαφέρον.

Στόχος είναι τα παιδιά και το μέλλον τους, τα “δικά” μας παιδιά, γιατί το μέλλον τους μετά το θάνατο των γονέων είναι αβέβαιο… Ή μάλλον βέβαιο δυστυχώς…

Η συγκίνηση αλλά και η αίσθηση της ευθύνης όλων δε σταμάτησε σε λόγια αλλά σε ανανέωση των συναντήσεών μας έτσι ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία δράσεων του οράματος μας.

Η ελπίδα μας είναι ζωντανή και κάτι μας λέει πως όσο υπάρχουν άνθρωποι καθαροί και με ευαισθησίες όλα θα πάνε καλά αρκεί να τους ενημερώσουμε σωστά, και εμείς είμαστε εδώ γι’ αυτό.

Δε μας ενδιαφέρουν τα χρώματα αλλά οι άνθρωποι, δε μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα αλλά οι ψυχές…

Εμείς οι άνθρωποι της “4amea”, είμαστε εδώ για να συσπειρώσουμε ανθρώπους με συναίσθημα, ανθρώπους με όραμα και θέληση.

Η Ε.Κ.Ο. Ναυτιλίας  από την Πέμπτη 23/12/2021, είναι δίπλα μας, έμπρακτα με συναίσθημα και ευθύνη, τους ευχαριστούμε όλους γι’ αυτό, θα πράξουμε τα δέοντα έτσι ώστε να υπάρχει διαφάνεια και αποτέλεσμα !

Ο στόχος άλλωστε είναι ένας… Η φροντίδα προς τα παιδιά και μάλιστα αυτά σ’ αυτά τα ιδιαίτερα, που θα μείνουν για πάντα παιδιά…

 

Ευχαριστούμε όλη τη Διοίκηση

Αναστάσιος Μητρόπουλος

 

Γίνετε υποστηρικτές της 4amea.

Ο χώρος χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στον χώρο μας.
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στην πολιτική απορρήτου.
Σας ευχαριστούμε!