4amea

Είστε όλοι και οι 300 ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι, βάλτε άμεσα μια κρεμάλα για τους παιδεραστές στο Σύνταγμα για να σωθείτε πρώτοι εσείς… 

Άραγε ποιος φταίει για την παρακμή που ζούμε;

Και η υποκρισία καλά κρατεί, και η ανευθυνότητα το ίδιο… Για να μη μιλήσουμε για την “αποσύνθεση” του κράτους που όλοι τους έχουν συνηθίσει να υπάρχει γιατί και οι ίδιοι είναι μία από τα ίδια…

Με τεράστια έκπληξη, γουρλωμένα μάτια, ύφος “δε γίνονται αυτά” και με όψιμη διάθεση εξυγίανσης, μιας κοινωνίας που βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή παρακολουθούμε όλα τα “υπεύθυνα – ανεύθυνα” πρόσωπα που όφειλαν να γνωρίζουν, τελικά να “πέφτουν” από τα σύννεφα.

Κοινωνική πρόνοια μηδέν, ποιος φταίει άραγε;

Αδράνεια, χαρτούρα, βραδυκίνητα όλα, και το αποτέλεσμα πως ο ένας πάντα ρίχνει το φταίξιμο στον άλλο.

Μήπως φταίει πως οι Κοινωνικοί λειτουργοί είναι λίγοι και προτιμούν την αναπαυτική καρέκλα του γραφείου τους από τη μάχιμη δράση του λειτουργήματος που διάλεξαν να υπηρετήσουν;

Ίσως φταίει πως ακόμα και όταν κάνουν τη δουλειά τους σωστά κάποιοι κοινωνικοί λειτουργοί, λίγοι αλλά παντού υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των καλών κρατικών υπαλλήλων, το κράτος μας ακόμα και τότε δυστυχώς δεν έχει δημιουργήσει τις υποδομές για να υπάρχουν οι απαραίτητες πράξεις στήριξης των ανθρώπων που τις χρειάζονται;

Μήπως δεν έχουμε επαρκή ιδρύματα παρ’ όλο που έχουμε εκατοντάδες κακοποιημένα παιδιά στην Ελλάδα;

Περιμένουμε από το “Χαμόγελο του παιδιού” που είναι φορέας ιδιωτικής πρωτοβουλίας να βγάλει τον “κρατικό βόα” από την τρύπα, και να περιθάλπει εκατοντάδες κακοποιημένα παιδιά που έχει υποχρέωση το Ελληνικό κράτος να προστατεύσει, να φιλοξενήσει και να θεραπεύσει.

Οι κρατικές υποδομές που είναι ;

Κλείνουμε τα μάτια στην παιδεραστία και επιστρέφουμε σε παιδεραστή πατέρα τα παιδιά πίσω μετά από 6 μήνες γιατί δεν μπορούν να μείνουν άλλο τα παιδιά στις ελαχίστων θέσεων δομές.

Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη γι’ αυτά τα παιδιά πια; Κανένας γιατί το κράτος μας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΔΟΜΗ… Αυτή είναι η μαύρη πικρή αλήθεια, είμαστε στον αυτόματο, εγκαταλελειμμένοι στη μοίρα μας.

Βγάζετε στους 6 μήνες τον παιδεραστή έξω από τη φυλακή γιατί υπάρχει γι’ αυτόν παραθυράκι στο νόμο;

Ξαμολάτε το δήμιο με τη χατζάρα να κάνει τα ίδια και χειρότερα στα παιδιά και όλοι εσείς κοιμόσαστε ήσυχοι;

Αν βίαζαν τα δικά σας παιδιά το ίδιο ήσυχοι θα ήσασταν;

Για τις ψυχές των παιδιών που κατέστρεψε όμως δεν υπάρχει τίποτα πια… Μόνο βαριά κατάθλιψη και απαξίωση των πάντων.

Εσείς με τους άδικους νόμους σας οπλίζετε το χέρι των βιασμένων ψυχών, εσείς με τη συνεχόμενη και επιδεικτική ατιμωρησία σας δημιουργείτε τους επόμενους βαρυποινίτες.

Γιατί όταν ένα παιδί ξέρει πως ο δυνάστης του, ο βιαστής του, ο μαστροπός του, ο φονιάς της ψυχής του κυκλοφορεί ελεύθερος και ατιμώρητος στην ουσία, τότε τίποτα δε θα το εμποδίσει να πάρει κάποια στιγμή το νόμο στα χέρια του.

Θα ρίξει ευθύνες στην οικογένεια του πρώτα απ’ όλα γιατί δεν κατάφερε να το προστατεύσει και θα τιμωρήσει αρχικά τον εαυτό του.

Πόσα βιασμένα παιδιά σώθηκαν ; Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος με στοιχεία όχι με εικασίες.

Πόσα πήγαν καλά στη ζωή τους, επειδή έγινε η επούλωση όλων των πληγών τότε που έπρεπε με όλους τους τρόπους, αρχικά με τη δικαίωση του θύματος και μετέπειτα με σωστό οικογενειακό περιβάλλον και ιατρική φροντίδα όπως οφείλει ένα κράτος πρόνοιας να διαθέτει.

Μη βιαστείτε να απαντήσετε όλα είναι “χρήμα”

Δε ρέει το χρήμα, δεν υπάρχουν υποδομές… Συνεπώς ο “άνθρωπος” στα σκουπίδια.

Δεν έχουμε φυλακές; Βγάζουμε τους βιαστές έξω… Απλά τα πράγματα, άλλωστε εμάς θα βιάσουν; Ας μαζέψουν οι μανάδες τα παιδιά τους… Λένε οι ευθυνόφοβοι που εμπιστευόμαστε και ψηφίζουμε πίσω από τις κάμερες.

Αν πάλει ρέει το “χρήμα” ε’ τότε βίαζε όσο θες… Με έναν καλό επώνυμο ποινικολόγο θα βγάλεις το θύμα ένοχο επειδή φοράει μίνι, ή επειδή “έστησε κομπίνα” ή επειδή είναι “κατ’ επάγγελμα ομοφυλόφιλος” και αν κριθείς ένοχος και φας ποινή μάντεψε !

Θα κυκλοφορείς ελεύθερος για να ξανακάνεις τα ίδια και ακόμα χειρότερα γιατί η “δικαιοσύνη” σε δικαίωσε !  Άντε βρε και σε κατώτερα.

                  Ο Μίχος κρατάει τον Εσταυρωμένο, τρομάρα να του έλθει του σατανά

Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται μαζί με πολλά ακόμα τέτοιου είδους, ελάτε λοιπόν να πούμε μερικά ακόμα.

Πότε έγινε έλεγχος για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητές σε σχολεία “ειδικής” ή “τυπικής” αγωγής;

Πότε ρωτήθηκαν παιδιά ή γονείς με σοβαρότητα και ευθύνη και με διάθεση να βγει η αλήθεια στο φως έτσι ώστε να δικαιωθεί το παιδί και ο γονέας και να βοηθηθεί ως οφείλει να γίνεται σε ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας;

Πότε κόρακας έβγαλε κοράκου μάτι; ΠΟΤΕ !

Και ούτε πρόκειται να βγάλει, τους γνωρίζουν όλοι τους παιδεραστές που “χαϊδεύουν” και όχι μόνο κοριτσάκια και αγοράκια ΑμεΑ σε ΕΕΕΕΚ και τους “καλύπτουν” πρώτοι απ’ όλους οι ίδιοι τους οι συνάδελφοι, για να ανεβαίνουν στην κλίμακα της βαθμολογίας… Εμετικό !

Αν έχεις “μπάρμπα από την Κορώνη” τότε όλα μπορούν να συμβούν, έχεις κολλητό, αδελφό, ξάδελφο, κουμπάρο άνθρωπο που είναι στέλεχος κόμματος, τότε όλα μπορούν να ξεπεραστούν… Ακόμα και η ασέλγεια σε ανήλικο ή σε παιδί ΑμεΑ.

Εντύπωση μεγάλη μου κάνει ο ρόλος της δικαιοσύνης όταν πρόκειται για πολιτικούς, αυτό το άσυλο μήπως πρέπει να καταργηθεί επιτέλους;

Τι πάει να πει άσυλο όταν είσαι παιδεραστής;

Και να ήταν μόνο οι πολιτικοί καλά θα ήταν, το βαρέλι της ανωμαλίας, της βρωμιάς, της κατάντιας δεν έχει πάτο, θα αναφέρω κάποιες από τις υποθέσεις που γνωρίζω προσωπικά εγώ αλλά και πολλοί από εσάς.

Πως μπορείς να εργάζεσαι σε σχολείο όταν είσαι παιδεραστής; 

Πως μπορείς να είσαι εργοθεραπευτής σε δημόσιο νοσοκομείο όταν είσαι παιδεραστής και ενώ έχεις καταδικαστεί να ισχύει η άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και να κάνεις θεραπείες σε παιδιά ΑμεΑ σε ιδιωτικό χώρο που λειτουργεί με το βρώμικο πια όνομα σου για ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ  μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο;

Πως μπορείς να συνεχίζεις να έχεις την ιατρική σου άδεια όταν έχεις κατηγορηθεί για πλαστογραφία, απάτη, υπεξαίρεση και έχεις φάει ποινή τριών ετών αμετάκλητη εις βάρος γονέων παιδιών ΑμεΑ, και  ο ιατρικός σύλλογος δεν έχει ιδέα για το ποιόν σου και αφήνει απροστάτευτους τους ανθρώπους που σε εμπιστεύονται;

Μα πως να έχει γνώση αφού ποτέ δε ζητάει το ποινικό μητρώο των Ελλήνων Ιατρών;

Μήπως ζητάει ο σύλλογος εργοθεραπευτών, ή ο σύλλογος λογοθεραπευτών, ή ο σύλλογος φυσικοθεραπευτών ποινικό μητρώο κάθε χρόνο από τους θεραπευτές του;

Στον αυτόματο όλα, εξαπατούν, κλέβουν, βιάζουν και μπαίνουν στα σπίτια μας ελεύθερα… Κράτος ευθύνης και προστασίας ανύπαρκτο !

 

Μήπως πρέπει να είναι επί πέντε οι ποινές;

Αυτή η τελευταία υπόθεση της μικρούλας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανοχής της κοινής γνώμης και ίσως να αλλάξει κάτι, το εύχομαι αλλιώς θα πάει στα χαμηλά να την πληρώσουν μόνο όσοι θα φανούν εν’ τέλει, και η ζωή μας έτσι παρακμιακά θα συνεχίζεται.

Και εδώ έχουμε ακόμα απορίες όλοι, τι έγινε τόσο καιρό όλοι ήξεραν και κανένας δεν τολμούσε να καταγγείλει;

Η μητέρα του παιδιού θα σκότωνε, αλλά τώρα που είναι μέσα προφανώς δε θα σκοτώσει το “συνεταίρο” της τον αξιότιμο οικογενειάρχη Μίχο, ο πατέρας του “παιδιού” χρήστης ναρκωτικών, αλλά τώρα που θα πάει μέσα μην ανησυχείτε θα τα κόψει ή θα “πίνει” λιγότερο…. Τα παιδιά δε στον αυτόματο, στο πουθενά όπως και πριν άλλωστε.

Η ανεπίσημη πρόεδρος των εκδιδομένων είχε φλασάκι με επώνυμους να βιάζουν το παιδί που τώρα μας το δείχνει αλλά πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο δεν το έδειξε σε κάποιον υπεύθυνο, μήτε σ’ αυτόν που περνάει για να ελέγχει το “πορνείο” της, και άφηνε να βιάζουν το μωρό εν’ γνώσιν της… ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΣΑ !

Το υλικό του βιασμού γιατί μας το δείχνει τώρα και δεν το πήγαινε απ’ ευθείας στο ανηλίκων, μας το φύλαγε για έκπληξη σα δε ντρέπεται.

Η γυναίκα του Μίχου ήθελε να αναλάβει να πληρώνει τον παιδοψυχολόγο του παιδιού, γιατί δεν ήθελε να χαλάσουν τα σπίτια των οικογενειών, για το μωρό μήτε κουβέντα.

Όσο για το ότι τη διέγραψε η ΝΔ, αυτό τους έλειπε να μην τη διέγραφαν, όμως οφείλουν όλα τα κόμματα να περνάνε από κρησάρα  τους υποψηφίους τους, η κάθε μία και ο κάθε ένας μοστράρει σε καρτούλες με τη φάτσα τους επάνω ως υποψήφιοι του κάθε κόμματος μόνο για να φέρουν κόσμο στην κάλπη, το κάθε ψώνιο χωράει σε ψηφοδέλτια για να κάνει τη δουλειά του και ασφαλώς για προσωπική προβολή και κέρδος κάθε είδους στην προκειμένη περίπτωση ήταν διαστροφικό το κέρδος του Μίχου, και κανέναν δεν έπεισε η ανυποψίαστη σύζυγος, που ξαφνικά εν’ όψη των γεγονότων έγινε εν’ διαστάσει σύζυγος εδώ και τρία χρόνια. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν.

Ο Διοικητής Κολωνού, δε δέχτηκε τις καταγγελίες κάποιων για τη δράση του φίλου του, τι να πει κανείς γι’ αυτό, τα λέει όλα η σιωπή.

Αλήθεια η μητέρα της 12χρονης που δεν είχε να φάει πως θα πληρώσει τους ακριβούς ποινικολόγους της ;

Είναι εύλογες απορίες που ναι θα τις έχουν κι άλλοι όμως κανένας μας δε θα πάρει απαντήσεις γιατί απλά νιώθουν πως μπορούν όλοι τους να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας αδιάκοπα.

Όλα αυτά μαζί λοιπόν αποτελούν μία σαπίλα που θα μας εξοντώσει όλους, γιατί έχουμε αφήσει να υπάρχει ένα συστηματάκι αδιαφορίας, ατιμωρησίας, ωχαδερφισμού και τα δεχόμαστε πια όλα ως φυσιολογικά.

Κάθε μέρα βιασμοί ανηλίκων, ανηλίκων ΑμεΑ, δολοφονίες γυναικών, και σα να τα συνηθίσαμε.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν αυτή η βρωμερή υπόθεση δε γίνει αφορμή να δικαιωθούν ΟΛΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΒΙΑΣΜΟΥ !

Οφείλετε να κάνετε αναθεώρηση νόμων, οφείλετε να αποδώσετε δικαιοσύνη στα θύματα, να προστατεύσετε τις οικογένειες, να δώσετε την πολυτέλεια της ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ και της άρσης αυτής μόνο όταν γίνει έρευνα εις βάθος που θα οδηγήσει στα αποτελέσματα που θα προστατεύουν κάθε παιδί, κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπο και επιτέλους στην αλήθεια των πραγματικών γεγονότων.

Απαγορεύεται υπόθεση βιασμού ΝΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, νομίζω γίνομαι αντιληπτή, γιατί έχουν πέσει πια τα μαλλιά μας από τις προκλητικές επεμβάσεις πολιτικών προσώπων όταν υποθέσεις παιδεραστίας αφορούν κολλητούς τους.

Απαγορεύεται ΒΙΑΣΤΗΣ να έχει κριθεί ένοχος και να αφήνεται ελεύθερος, και να βγαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας να “μαλώνει” όσους εξέφρασαν δημοκρατικά την αγανακτισμένη γνώμη τους.

Να μαλώνει τα δικά της παιδιά, ευτυχώς εμείς όλοι είχαμε γονείς που μας μάλωσαν όταν έπρεπε και μπορούμε να ξεχωρίζουμε ότι μας σερβίρετε για άρτιο ενώ δεν είναι.

Απαγορεύεται να υποτιμάτε όλοι οι πολιτικοί ανεξαρτήτου χρώματος και κόμματος τους ψηφοφόρους σας, και να νομίζετε πως με ένα επίδομα για το ρεύμα θα νιώσουν ασφαλείς…

Όχι δε νιώθουμε ασφαλείς, νιώθουμε στο κενό, μπήκαν στη χώρα μας με τη δική σας παρότρυνση όλοι οι αλλοδαποί και τους αντιμετωπίζετε ως πολίτες Α’ κατηγορίας ενώ εμάς τους  Έλληνες μας αφήνετε στο έλεος των βιασμών όλων των φυλών.

Τα σκάνδαλα μας έχουν πνίξει και βγαίνετε όλοι πράσινοι, κόκκινοι, μπλε, καφέ, βυσσινί  πάντα “λάδι”, τα δάνεια πάνε κι έρχονται, ο κόσμος πεινάει αλλά εσείς πέρα βρέχει, ο λεκτικός ευνουχισμός είναι στην πρωτοκαθεδρία, απαγορεύεται να υπάρχει γνώμη πλέον και ξαφνικά ο βιασμός υπάρχει ως θέμα μόνο στις ειδήσεις οι οποίες τις περισσότερες φορές εξυπηρετούν όλους εσάς.

Θα προστατεύσετε τους Έλληνες επιτέλους;

Θα κάνετε αυστηρότερους τους νόμους για την κακοποίηση των παιδιών; Για κάθε είδους κακοποίηση, και για κάθε παιδί;

Θα σώσετε ότι απέμεινε από την αξιοπρέπεια μας αλλά και την αξιοπρέπεια σας;

Θα νιώσετε επιτέλους πως είσαστε υπεύθυνοι για όλους εμάς και όχι μόνο για τους οικείους σας;

Θα κάνετε ελέγχους παντού, όπου υπάρχει παιδί, όπου υπάρχει υποψία, όπου υπάρχει καταγγελία ακόμα και όταν αποσύρεται;

Δε μπορεί να γίνεται μακελειό βιασμών και να μην αλλάζει η νομοθεσία για τους παιδεραστές – βιαστές

 

Είστε όλοι και οι 300 ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι, βάλτε άμεσα μια κρεμάλα για τους παιδεραστές στο Σύνταγμα για να σωθείτε πρώτοι εσείς…

 

Ο κόσμος έχει ξυπνήσει, δεν καταπίνει το αφιόνι πια, περιμένουμε να νομοθετήσετε για το λαό και όχι για εσάς .

 

Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

Περήφανη μητέρα παιδιού ΑμεΑ

Προσφορά αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεών μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.
GR6001602650000000085195476 Attica Bank

Μετάβαση στο περιεχόμενο